Vi drar igång med CrAfter Work!

Nu vill vi uppmana alla slöjdare, hantverkare, DIY-are och makers runtom i Karlstad och Värmland till att resa sig upp ur den bekväma soffan och bege sig ut i offentligheten! Vi på Karlstad Makers ordnar tillsammans med studieförbundet Bilda något som vi kallar för CrAfter Works - After works fast med hantverk! Hur bra låter inte det?

Det är helt enkelt ett bra tillfälle att träffa likasinnade, ta del av intressanta samtal och kanske till och med lära sig något nytt av varandra? Första tillfället ägde rum i fredags den 16/9 på The Bishops Arms i Karlstad. Ungefär ett tiotal kreativa människor dök upp under kvällen. Samtalen denna gång kretsade bland annat kring traditionella hantverkstekniker som broderi och virkning och hur dessa skulle kunna kombineras med nutida tekniker som exempelvis programmering.

Det kommer att bli en repris på detta evenemang! Mer information om nästa tillfälle kommer att publiceras här på hemsidan och på Facebook, så håll utkik! /Moa

 

affisch-crafter-work

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.