Vad innebär det att vara medlem hos Karlstad Makers?

För att bli medlem och för att lösa ut ett passerkort till verkstaden krävs det att du har fyllt 18 år. Medlemsavgiften är 350 kr/år. I avgiften ingår ett passerkort, gratis introduktionskurser, fri tillgång till verkstaden samt fri tillgång till wifi. Du får även tillgång till ett mindre skåp för förvaring av projekt och material. För att använda vissa verktyg och maskiner i verkstaden krävs det att du som medlem har genomgått introduktionskurser.

Om du är under 18 år men över 15 år finns det möjlighet att vara juniormedlem. Medlemsavgiften är då 250 kr/år. En vuxen bör vara registrerad som medlem och ha genomgått introduktionskurser av maskiner/verktyg. Introduktionskurserna är gratis och maskinerna/verktygen används i den vuxnes sällskap.

Som medlem betalar du för det material som används och maskinerna och verktygen bokas via ett schema.

Hur går jag tillväga för att bli medlem i Karlstad Makers?

Fyll i person- och kontaktuppgifter via formuläret här på hemsidan som du hittar under fliken kontakt. Personnummer och telefonnummer krävs för att lösa ut ett passerkort. När du har fyllt i alla uppgifter får du ett mejl med betaluppgifter och övrig information. Introduktionskurserna/utbildningsträffarna är gratis att delta på men obligatoriska om du vill nyttja verkstadens maskiner och verktyg.

Om du är ett företag och vill ha hjälp med tillverkning av prototyper eller andra tjänster är du välkommen att ta kontakt med Johan Rosén. Johans kontaktuppgifter finner du under fliken kontakt.