uppdrag

Anlita oss för ert projekt

Uppdrag mot kund är en stor del av vår verksamhet. Vi har bred erfarenhet och kompetens inom 3D-utskrifter, konstruktion i Fusion 360, modeller, prototyper med mera.

Vi löser det!

Har du en redan färdigutvecklad idé som du vill ha hjälp att förverkliga? Ett problem du inte vet hur du ska lösa eller ett behov som behöver tillgodoses? Vänd dig till oss så hjälper vi dig att hitta på något snyggt, fiffigt eller smart!

Arbetar du med nyskapande design eller teknik så har vi givetvis sekretess kring uppdraget.

Pedagogiska uppdrag

Workshops, kurser och pedagogiskt material är en annan av våra specialiteter. Vi riktar oss till såväl barn och unga som till vuxna med lärande kring exempelvis programmering, hållbarhet, teknik och naturvetenskap. Inför varje projekt utvecklar vi ofta helt nytt undervisningsmaterial, givetvis i nära samarbete med uppdragsgivaren.

Kurser och föredrag

Vi erbjuder också utbildningar och kortare kurser tex spännande och initierad rymdvisning, utbildning i Fusion 360, Scratch och Roblox. För er som arbetar på skola, bibliotek mm ger vi workshops i hur ni kan arbeta med digitala verktyg mot er målgrupp.

Om du vill arrangera en experimentshow eller ett lättsamt föredrag om teknik och naturvetenskap är vi den perfekta partnern!

Kontakt för samarbete!

Vi samarbetar gärna med dig och din organisation / ditt företag! Om du vill ha ett upplägg för en workshop, design för en gadget, hjälp att ta fram din egen prototyp eller något annat som behöver uppfinnas – kontakta Johan för goda råd (och en prislapp)!

Kunder vi gjort uppdrag för:

Några av våra kunder: Karlstads Universitet, Brigadmuseum, Karlstads kommun, Innovation Park, Centrum Karlstad, Värmlands Museum, Bibliotek i Värmland, Energirådgivarna Värmland etc.